Timbuktu

Timbuktu er en by i Mali

Prøv med et pillefyr

Hvis du nogensinde har overvejet at få dit et pillefyr, så kan jeg allerede nu overbevise dig om, at det er en virkeligt god ide. Det eneste du sådan set skal gøre, er sådan set skal gøre, er sådan set bare, at indse at jeg har ret i det jeg siger, og så fortsætte med at læse. Det er altså slet ikke så dumt som man skulle tro, og jeg er samtidigt også overbevidst om, at det snart er nødt til at gå op for dig, at du ikke kan komme udenom at læse lidt videre. Det er altså en ret god ide, og jeg håber sådan set også bare, at det snart kommer til at gå op for folk, at det næsten er umuligt at finde et lige så godt opvarmningsredskab som et pillefyr er. Det er altså ikke nemt at finde, og det er jo derfor også klart, at du virkeligt skal få købt dig et. Er du stadigvæk ikke overbevidst om, at et pillefyr er vejen frem, så er det bare om at fortsætte med at læse. Jeg stopper i hvert fald ikke med at opremse fordele inden du er overbevidst.

Overbevidst om pillefyr

Det gælder jo virkeligt bare om, at indse at jeg virkeligt har ret, og når det først er gået op for dig, så kommer du jo med garanti også til at eje dit helt eget pillefyr. Det ville slet ikke være dårligt, og jeg er helt klart overbevidst om, at det ville være ret fedt for dig at gøre det. Det er altså slet ikke dårligt, og jeg håber da helt klart også, at det snart er gået op for dig, og på et eller andet tidspunkt er jeg også nødt til at give mig selv og alle andre ret i dette. Det er altså helt klart optimalt, og jeg er virkeligt også overbevidst om, at du vil blive glad for dit helt eget pillefyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *