Timbuktu

Timbuktu er en by i Mali

Hovedstaden er vokset til noget anderledes

motoriseret

For 2 dage siden var jeg et smut nede og handle på Vesterbro.

Massevis af mennesker passerede mig hele tiden på elektrisk løbehjul og vejene var fulde af el-cykler. Først blev jeg lidt skræmt og forstod ikke helt hvad de her ting gik ud på og hvorfor det var sådan! Hvordan kunne de have råd til at købe de her nye el løbehjul, og hvordan fungerede de i grunden.

Da jeg kiggede nærmere efter så gik der nogle mærker igen på de her løbehjul, som de de unge mennesker kørte på! Nu er jeg faktisk ikke bange for nye ting, selvom det måske kunne lyde sådan. Faktisk er jeg ret nysgerrig anlagt. Jeg installerede hurtig en app på min telefon og opdagede til min overraskelse at jeg kunne bruge en kampagnekode. Online kunne jeg ved at søge finde en TIER rabatkode, som var den app eller det software jeg havde installeret.

Efter lidt indtasten fungerede det og så kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da kampagnekoden fungerede præcist som den skulle. Der er flere steder på nettet hvor de havde rabatkoder til el-løbehjul men der hvor jeg fandt en rabatliste, der var der også en del andre sjove rabatkoder jeg kunne anvende. Det var faktisk en pænt stor oplevelse!

Det urbane rum fra funktionalitet til oplevelser

Men en muse i ryggen begyndte jeg at tænke oplevelser i storbyens rum på en helt anden måde. Derfor parkerede jeg min bil i gåafstand med en ny ParkMan rabatkode, som jeg også havde fundet online. Herefter gik jeg over til den skaterpark som du kan finde i Fælledparken – du ved tæt på Rigshospitalet og Fælledparkens vandlegeplads. Her kom der fuld knald på de sanselige oplevelser da jeg blev iført inliners, som er en slags rulleskøjter. Inliners er karakteriseret ved kun at have en række hjul. Navnet inliners referer for det ikke skal være løgn til at hjulene står på en linje. Det er sjovt, men det er også svært! Så trods at jeg var pakket ind med alt det beskyttelsesgrej jeg kunne finde præsterede jeg alligevel at tage en tur på rumpetten.

En af grundene var, at jeg lige skulle prøve den lille rampe, og da jeg nåede til den,, så var der ikke mere mod tilbage og jeg gik i panik og resultatet var naturligvis at jeg styrtede.

Efter jeg havde sundet mig lidt var der et par unge fyre der råbte på mig om jeg ikke kunne tænke mig at være med i deres kamp og de manglede lige en sidste spiller. Det kan være du allerede kender spillet, som er noget der hedder floorball. Det er en sjov mellemting mellem fodbold og ishockey, og selv om det var sjovt, så er jeg bange for jeg ikke var et naturtalent til floorball og jeg tror, at fyrene på det hold, som jeg kom på fortrød at jeg kom på deres hold. Vi fik i hvert fald smæk, som det vist hedder men det var underholdende at prøve spillet floorball.

Det at udnytte byens rum på sanselige nye og anderledes måder er nu blevet en mission for mig, så jeg har sat mig for følgende projekter: At sende pile afsted med en ordentlig bue mod skydeskiver af den ene og anden slags, lave parkour med Game Denmark på Enghavevej, prøve at benytte hardball våben udendørs på Skovbanen i Taastrup og så kunne jeg også godt tænke mig at lære at lave poledance under ordnede forhold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *