Timbuktu

Timbuktu er en by i Mali

Hair extensions København festivalen er startet.

Hair extensions København
Hair extensions København

En ny festival der hedder hair extensions København er lige sluttet efter 5 fantastiske dage. En gruppe af extensions frisører i København har slået sig sammen om at lave en ny og måske lidt speciel festival. De har lavet en hår extensions festival. Det er en festival hvor hår extensions frisører mødes og viser hvad de kan.

Lige for den der ikke ved hvad hår ekstensions er så er det extra hår man kan få sat på sit eget hår hvis man ønsker langt og fyldigt hår i en fart, og ikke vil vente på at ens eget hår vokser ud. Hår vokser med en centimeter per måned så det kan tage et stykke tid at få langt hår.

Nå men tilbage til festivalen hair extensions København, den er som sagt lige blevet afholdt og det foregik i konferencesalen på et større hotel i København. Der kom frisører helt fra New York for at være med og vise hvad de kunne.

Der var en hår ekstensions frisør på senen ad gangen. Det var ikke en konkurrence men et forum hvor frisørerne kunne udveksle teknikker og ideer. Der var specielt en frisør fra London der fik meget opmærksomhed, da hun kunne vise nogle helt nye frisurer man kan lave med extensions, hvis man bruger en ny påsætnings teknik som hun har udviklet. Hun var meget villig til at lære andre sin nye påsætnings teknik så der var mange der gik fra festivalen med meget ny viden.

Det kostede 500 kroner for alle 5 dage. De deltagende frisører fik ikke penge for at vise hvad de kan, men de fik nogle af rejse pengene dækket. Der var generelt stor tilfredshed med hvordan festivalen afløb, og arrangørerne har fået meget positiv feedback, så der er ikke sidste gang vi ser festivalen hair extension København blive afholdt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *