Timbuktu

Timbuktu er en by i Mali

Guide til ældre: Her finder du hjælpemidler til seniorlivet

Før eller siden sniger alderdommen sig ind på selv de sundeste mennesker som en helt naturlig del af livet. Måske står du over for nye, livsforandrende helbredsproblemer, som kræver stok, kørestol eller rollator. Måske har du behov for assistance til små, irriterende opgaver i hjemmet, som pludselig besværliggøres af gigt, inkontinens, balance- eller hukommelsesproblemer – eller måske har du bare brug for lidt inspiration til at tilpasse din træning, så du kan blive ved med at være sund og aktiv i lang tid endnu.

Hvad end dit behov er, tilbyder Livet Som Senior et bredt udvalg af hjælpemidler til – ja, livet som en senior. Læs videre og bliv guidet til, hvordan du kan få hjælp til at trodse udfordringerne og leve livet fuldt ud – hele livet.

Hold dig på farten

Der er intet helt som friheden ved at kunne bevæge sig omkring ved egen kraft. Livet Som Senior har et stort sortiment af redskaber, som hjælper dig med at komme rundt i hverdagen: om det så er en solid stok, krykker, der er til at holde ud, en rollator, kørestol eller tilbehør dertil, du skal bruge – så findes det i kategorien ”I bevægelse”.

Motion er også utroligt vigtigt for at holde sig i bevægelse. Til det formål finder du hos Livet Som Senior også pedaltrænere, skridttællere, fodruller, varmepuder, pilleæsker og meget mere.

Giv en hjælpende hånd til en ven

Mangler du en gave til en jævnaldrende ven, har Livet Som Senior masser af inspiration til dig i kategorien ”Gaveidéer”. Her har de samlet stokke i flotte mønstre, stilfuldt indbundne pilleetuier, forhøjerklodser i smukt udskåret træ, vandrestave og meget mere. Glæd en bekendt med en overraskelse, som kan kickstarte en livsstilsændring eller en ny hobby – eller løse et problem, de har døjet med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *