Timbuktu

Timbuktu er en by i Mali

Giv liv til de gamle fliser med algerens

Nylagte, flotte, lyse fliser kan få en bolig til at ligne en luksusvilla, og det nye, friske look får boligen til at virker imødekommende. Omvendt, så ser det rigtig trist ud, hvis fliserne er mørke, kedelige og med grønne og sorte plamager.

Algebelagte sten får boligen til at fremstå meget ældre, end den er. Kan du godt lide typen af sten, men vil du gerne af med det kedelige look, kan en omgang rensning af alger være din mulighed for at få det nye og friske look tilbage, uden at bruge en masse tid og penge på dine fliser.

Få flisernes oprindelige farve tilbage med en effektiv rensning af fliserne

Algerens er en fantastisk vidunderkur. Dette er en behandling, der går ind og fjerner alle alger på stenene, så de ligefrem får deres helt naturlige farve tilbage. De kommer til at se ud som helt ny anlagte sten. En agerens kan naturligvis ikke rette op på skævheder og revner, men ligger fliserne pænt og er intakte, er algerens en yderst billig of effektiv måde til at opnå pæne, rene fliser, der ser helt nye ud.

Bæredygtig rensning af fliser

Algerens udføres af professionelle, der har specielt udstyr med sig. Vælg en fagperson der bruger kemikalier, der ikke er skadelige for miljøet, som eksempels denne: https://gladrens.dk/algerens/. Dette er et firma, der går ind for bæredygtighed og værner om miljøet. Alger kan deles i to typer:

  • Mikroalger
  • Makroalger

Disse to er en vigtig del af økosystemet, hvorfor det er vigtigt, at man ikke anvender skrappe kemikalier, der er til skade for planteliv omkring stenene, eller går i vores grundvand. Overvejer du at få skiftet tressestenene eller fliserne i indkørslen, så prøv derfor at overveje, om en omgang algerens kan klare det til glæde for både din pengepung og miljøet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *