Timbuktu

Timbuktu er en by i Mali

Det vigtigste træningsudstyr i dit hjemmefitness

Er du også en af dem, der træner derhjemme? Der er mange fordele ved at have et hjemmefitness i stedet for at gå i et fitnesscenter, og en af de fordele er, at det er billigere. Du behøver nemlig ikke alverdens udstyr derhjemme for at træne, og i tidens forløb vil det udstyr være billigere end et månedligt medlemskab i et fitnesscenter.

En god træningsbænk

Hvad er nødvendigt i dit hjemmefitness? En træningsbænk er helt klart uundværlig. Du kan nemlig lave en hel overflod af øvelser, bare med en træningsbænk. Et fitnesscenter har en maskine for næsten enhver muskelgruppe, men det er slet ikke nødvendigt. Du kan træne stort set hele din krop, bare du har en træningsbænk og lidt viljestyrke. Hvis du ikke kender så mange øvelser, kræver det dog noget research, så du kan få styr på, hvordan du bruger bænken til at træne din krop. Det er en god idé at vælge en træningsbænk, der er justerbar, så du kan indstille højden efter den enkelte øvelse.

Smarte håndvægte

Det kan også være rigtig smart med et par lækre håndvægte. Ligesom med træningsbænken, kan du lave et hav af øvelser med håndvægte. De kan for eksempel bruges til at træne arme, til at lave squats med, eller til at træne mave. Det er også muligt at købe justerbare håndvægte, så du kan ændre på vægten, alt efter hvad du har brug for i den enkelte øvelse. På den måde kan du også indstille vægten, når du med tiden får brug for større udfordringer.

Kom i form

Som du kan se, behøver det ikke at være særlig kompliceret at komme i form. Med hjemmefitness kan du træne, når du har lyst og tid, og du behøver kun en bænk og et par gode vægte for at gøre det. Hvad mere kan man ønske sig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *