Timbuktu

Timbuktu er en by i Mali

Derfor er behandling af bekymringsrynke på populært

Det bliver mere og mere almindeligt, at man gør noget ved sit udseende, hvis man har lyst. I dag er tanken om, at vi alle bestemmer over vores egne kroppe, og hvad vi gør ved dem, meget populær. Det kan være, at du selv har tænkt på visse behandlinger. En behandling, der særligt har været populær, har faktisk været det af andre grunde end det rent æstetiske. Læs mere om, hvorfor behandling af bekymringsrynke er så populært.

Hjælper mod hovedpine

Der er nogle, der vælger behandling af bekymringsrynke med botox, fordi de døjer med spændingshovedpine, som ganske logisk kan afhjælpes via brug af botox. Når man får botox ind i huden, så lammer man nemlig midlertidigt de muskler, som man bruger til at rynke panden med. Behandling med botox er ikke en permanent behandling, og det er derfor noget, man skal holde ved lige.

Stop med at se sur ud

Mange vælger også behandling, fordi de ikke bryder sig om, hvordan det kan synes, at man er sur, fordi man konstant har bekymringsrynkens markering i ansigtet. Det kan være træls at føle, at man går rundt og er glad, mens det ikke kan ses.

Populær behandling om sommeren

Når det er sommer, så stiger antallet af behandlinger af bekymringsrynker. Det hænger ganske naturligt sammen med, at man om sommeren har mere tendens til at rynke panden, fordi man får solen i øjnene. Her kan det også hjælpe at bruge solbriller, men du er endnu bedre sikret mod, at markeringen ikke sætter sig fast, hvis du også har fået en behandling af bekymringsrynke med botox. Her er der igen nogle, der vælger at få det, fordi de oplever at få hovedpine, når de kniber øjnene sammen sommeren. Skal du overveje botox i bekymringsrynke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *