Timbuktu

Timbuktu er en by i Mali

Den gamle skole

Det har aldrig været en hemmelighed i min familie, at jeg var dårlig i skolen. Min mormor sagde engang til mig, at folk skulle dømme hinanden på, hvordan de var overfor hinanden, og ikke på hvilke karakterer de fik eller hvordan de klarede sig i skolen. Dette prøvede jeg at efterleve så godt jeg kunne, ved at være den bedste skolekammerart man overhovedet kunne. Det viste sig også, at det bar frugt. Alle mine klassekammerater kunne lide mig – de kunne endda lide mig så meget, at de i 6 kårede mig til ”årets bedste ven”. Som præmie fik jeg et cover til iPad Pro. Det her iPad Pro cover var lyserød og lige mig! Året efter var jeg igen så heldig at blive kåret til årets bedste ven, men fordi jeg havde skiftet til iPad mini 4, havde de købt et iPad mini 4 cover til mig. Det her cover til iPad mini 4 var også lige mig, for mine klassekammerater kendte mig simpelthen så godt!

Den nye skole

Sidst i 8. kom tragedien – jeg skulle skifte skole. Jeg var simpelthen så ked af det, men mine klassekammerater var vildt søde og støttende. I afskedsgave købte de et cover til iPhone 6s til mig – det var endda det iPhone 6s læder cover i lyserød, som jeg virkelig havde ønsket mig. Første dag i den nye skole, havde jeg skiftet mit iPhone 6s cover, for jeg ville gerne vise den nye klasse mit fede cover. Det viste sig bare, at mit cover tl iPhone 6s ikke var spor fedt ifølge dem. På den her skole var man en taber, hvis man ikke havde et iPhone 6s cover apple eller et etui til iPhone 6s med billede indeni.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *