Timbuktu

Timbuktu er en by i Mali

Bambus strømper -dine fødder og miljøet vil takke dig

Bambus og strømper er umiddelbart ikke to ting, man ville forbinde med hinanden. Men det kan du godt begynde på nu. Produkter af bambus er en banebrydende nytænkning inden for strømper og andre klæder.

Miljøvenlige sokker

Bambusstrømperne er – pudsigt nok – lavet af bambus. Det er noget, som klimaet og miljøet rigtig godt kan lide. Bambus er nemlig et hurtigt voksende materiale, som efter tre-fire år kan høstes, og fibrene kan bruges til produktion af strømper.

Derudover behøver bambus strømperne ikke en særlig høj temperatur for at blive vasket rene. En lav vasketemperatur er endnu en klimavenlig egenskab ved strømperne.

Flere fordele

Ikke nok med at strømperne er klimavenlige og yderst behagelige, så er de endda også allergivenlige, og dine fødder vil ikke blive generet, når du har dem på. Derudover har strømperne en temperaturregulerende egenskab, som gør, at du aldrig kommer til at få det for koldt eller varmt om fødderne. Du kan bruge dem året rundt og sikre den højeste komfort. Strømperne er også meget åndbare, så dine fødder vil ikke blive irriteret på grund af manglende luft, i løbet af dagen.

Lugtfrie fødder

Når ens fødder ikke kan ånde, kan de hurtigt komme til at lugte, hvilket er tilfældet med de fleste andre slags strømper. Med et par bambus strømper kan du roligt smide fødderne op på sofaen, efter en lang dag, uden at bekymre dig om lugten, fra dine indelukkede fødder. Der er nemlig et antibakterielt stof i bambusstrømperne, der gør, at de ikke lugter.

Til alle køn og aldre

Du kan få et par bambus strømper til hele familien, for de fås både til kvinder, mænd og børn. Nu kan hele familien gå klædt i bløde og dejlige strømper med god samvittighed overfor miljøet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *