Timbuktu

Timbuktu er en by i Mali

ALT du skal vide om borddækning, så du får det bedst til din næste fest!

Der er utrolig mange forskellige slags fester, der er en børnefødselsdag, en klassefest, en teenagefest, en gallafest, en genforeningsfest eller mange tusinde andre slags. De har dog alle 1 bestemt ting til fælles, de er alle virkelig stressende at planlægge.

Man skal forberede tusindvis af ting, når man skal holde en fest, det kan være, man skal finde et lokale, bestille eller lave mad, finde passende tøj til lejligheden, lave gæstelister og lave bordplaner.

Oven i alt dette skal man også finde ud af, hvordan borddækningen skal se ud. Borddækningen kan dog blive lidt nemmere at overskue med hjælp fra Amemory.

Hvad er borddækning? Og hvorfor det er vigtigt?

Borddækning er meget mere end glas, bestik og tallerkner. Alt den pynt, der er på bordene, går nemlig også ind for begrebet. Det kan være alt fra smukke, duftende blomster til snoede flerfarvede lys. Det kan dog også være ting som konfetti til for eksempel nytår, eller vaser til for eksempel et bryllup, eller en rund fødselsdag.

Nu tænker du måske, “Okay så et par vaser og nogle lys? Hvorfor er det vigtigt?” Borddækning er dog rigtig vigtigt, fordi det sætter stemningen for festen. Det fortæller folk, hvilken slags fest det er.

Et eksempel kunne være en børnefødselsdag, når man kommer ind til en børnefødselsdag, så er bordpynten til meget farvet med papkrus og sjove paptallerkner.

Det ville man aldrig se til et bryllup, da det er en meget mere sofistikeret og fornem fest end en børnefødselsdag.

På den måde sætter borddækningen ligesom tonen for festen, og det er derfor det er så vigtigt. Det kan dog så være svært at finde den rigtige slags borddækningen til lige præcis din fest.

Det og meget mere kan Amemory dog hjælpe dig med.    

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *